ROM

Rom er en alkoholisk drikkevare. Rom fremstilles af rørsukker og vand. Blandingen af sukker og vand gæres til en væske med 8-10% alkohol. Derefter destilleres den til en alkoholprocent på op til 90 % og lagres på egetræsfade.

ROM Der er 33 varer.

pr. side
Viser 1 - 6 af 33
  • Denne relancering af noget så "uddødt" som en Dansk Flåde rom, er et spændende tiltag. I stil adskiller denne flåde rom, som havde sit udspring i blending i Flensborg, sig fra den berømte engelske NAVY rom ved at være lettere at gå til og drikke. Der er ikke den samme tørre stil - og har flere sarte frugtnoter.

  • Alkoholstyrke: 40 %Flaskestørrelse: 70 cl.Land: Venezuela.Region: Nordlige Sydamerika.   Aftapper: Destillería Unidas.Brand/Serie: Diplomático.Type: Fadlagret rom. 

  • Denne rom er blevet genskabt efter den originale recept på den "Royal Navy Rom" som Albert Heinrich Riise kreerede og leverede den til flådens skibe, når de anløb havnen i Charlotte Amalie i det tidligere Dansk - Vestindien(Nu U.S. Virgin Islands)

  • Verdens mest ultimative "sipping rum", der har vundet et hav af medaljer for sin fine afbalancerede smag og kvalitet.

  • En dejlig rom med en kompleks bouquet med noter af vanilje og kakao og med en lækker smøragtig finish. Et rigtigt godt glas rom, der både kan nydes alene som en avec til kaffen eller indgå i cocktails.

  • En fabelagtig venezuelansk mørk gylden rom, destilleret fra melasse i en kobber potstill før 12 års aldring. Rig, sød og frugtagtig, helt som vi godt kan lide det. Fantastisk kvalitet for pengene.

Viser 1 - 6 af 33

Søg